Propostes de treball Setmana Sant Jordi

Us deixem dues propostes de treball per treballar Sant Jordi. Esperem que les gaudiu molt!

Proposta Literària: Contes per telèfon Gianni Rodari

El 2020 es commemora el centenari del naixement de Gianni Rodari, un dels grans escriptors de la literatura infantil més importants del SXX:

Un dels llibres més coneguts és "Contes per telèfon" en el que el seu protagonista el senyor Bianchi de Varese un representant de comerç obligat a viatjar per feina només torna a casa diumenge i dilluns torna a marxar.
La seva filla petita vol un conte cada dia abans d'anar a dormir i la mare no sap que dir-li. El senyor Bianchi decideix telefonar-la cada dia a les 9 del vespre i explicar-li un conte, un conte curt, això si ja que ha de pagar les trucades de la seva butxaca.

Si teniu més curiositat per saber com es desenvolupa la història en tornar a l'escola us podeu endur el llibre de préstec.

Mentrestant us proposem que escriviu un petit conte i que li envieu aquesta tasca al vostre tutor/a. Un cop tinguem totes les vostres històries farem el nostre propi llibre "Contes des del Confinament".

També podeu trucar a algun familiar o amic i llegir-li el vostre conte tal i com feia el senyor Bianchi de Varese amb la seva filla.

Aquesta activitat està promoguda pel programa de biblioteques escolars. Si teniu curiositat podeu clicar aquí sota per obrir el poster.

Cliqueu aquí per obrir el poster


Proposta Plàstica Creativa: Modelem Sant Jordi!

Us demanem que agafeu algun element representatiu de la festa de Sant Jordi (personatge de la llegenda, la Rosa o el Llibre) i que n'elaboreu un vosaltres mateixos. El que més us agradi. Ens agradaria poder reproduir virtualment el nostre vestíbul de l'escola i deixar-lo tant bonic com cada any.

Per això un cop hagiu fet alguna creació heu de fer-li una foto i passar-la al vostre tutor o la vostra tutora. Amb tot plegat farem un muntatge ben bonic! Feu volar la vostra imaginació... segur que surten propostes fantàstiques!!!


Esperem amb moltes ganes les vostres històries i les vostres creacions!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Com escollir un conte

P3 - EXPLIQUEM CONTES A LA BIBLIOTECA