Revista Sant Jordi 2020

Nois i noies,

En el link següent podreu accedir a la revista digital on trobareu tots els contes que heu escrit a partir de l'activitat del centenari de Gianni Rodari.

https://issuu.com/creacionesmodeon/docs/contes_des_del_confinament._eul_lia_bota   


Esperem que la gaudiu molt!!!!





ENS VAM DEIXAR UN CONTE!!!

Compartim en aquest espai el conte de l'Andrea de 6è que no figura a la revista. Gràcies per participar!

ELS GERMANS GOSSOS


Una família formada per un pare, una mare, un noi i una noia, volen un gos.La noia que es diu Marta i el seu germà Saha volen des de fa molt temps i els pares, diuen que si.

Primer van a  la botiga d' animals i el propietari diu que no tenen gossos per vendre, però diu que podria haver-hi a la gossera. Després van a la gossera i veuen  un gos dàlmata  molt bonic i l’ adopten . El gos està trist perquè té un germà a la   protectora d’animals. Ells volen que el seu gos sigui feliç i per això van a la protectora, però el gos ja no està. Un  treballador de la protectora truca a la família que el va adoptar i els demana que el portin. Al dia següent van a buscar-lo i  quan arriben a la protectora el dos germans dàlmata es veuen  i es fan  una abraçada a la manera dels gossos . All arribar  al  seu barri fan molts amics.

 El pare i el noi  van a comprar tot el que els germans dàlmata necessiten: plats per menjar i beure , llits per dormir ,  corretja de gos per passejar  i veuen  una samarreta del Barça per gossos i  compren dos.


                                                                                            Andrea Rodriguez

Entrades populars d'aquest blog

Com escollir un conte

P3 - EXPLIQUEM CONTES A LA BIBLIOTECA